Kääntäjä.Org

Ilmainen kääntäjä, sanakirja, kielenkääntäjä (65 kielellä)

Sponsoroidut linkit

Suomi-Ruotsi kääntäjä, sanakirja

Ilmainen suomi-ruotsi kääntäjä, sanakirja, lausekääntäjä, kielenkääntäjä

 


 

Hyvä tietää:

Suomen kieli on hyödyllinen! Se ei ole vain virallinen kieli Suomessa, mutta myös virallinen kieli Euroopan unionissa, ja puhutaan Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, jne. maailmassa on yli 6 miljoonaa Suomen puhuvia ihmisiä. Yhdysvalloissa, on olemassa joitakin pieniä Suomi kielentutkijat esimerkiksi Floridassa, Minnesota, Ontario ja Michiganissa.
Jos olet kiinnostunut historiasta Pohjois-Euroopassa, ja haluat saada sisälle mieltä siitä, Suomi on hyvä paikka sinulle. Jos matkustaa Suomessa, voit oppia niin paljon uusia sanoja, lauseita, ja oppia historiasta ja perinteistä.
Jos ajattelee tulevaa, se on aina hyvä oppia uusia kieliä. Suomi on eksoottinen kieli, koska on pieni määrä Suomen puhuvia ihmisiä, verrattuna maailman väestöstä. Se näyttää mielenkiintoinen mitään college tai työhakemus liikaa. Myös ymmärtää uusia kulttuureja antaa sinulle uusia kokemuksia koko elämäsi.

Ruotsin on virallinen pääkieli Ruotsissa, koska uuden kielilain. Myös viiden kansallisen vähemmistön kielellä: suomi, meänkieli, romani, Jiddiš ja kaikki Sami murteita.
Ruotsin puhuu noin 10 miljoonaa ihmistä. Koska se on Pohjois-germaaninen kieli, Ruotsi, Norja ja Tanska ihmiset voivat ymmärtää toisiaan. Suomi on uralilaisten kieli, joten se on täysin erilainen kuin nämä. Lisäksi 26 kirjainta latinalaisia kirjaimia, Ruotsin aakkoset on 3 erikoisempia kirjaimia (Å/å, Ä/ä ja Ö/ö). Paljon sanoja ruotsiksi toistettiin Ranskan, Saksan ja Englanti ruotsinkielisllä oikeinkirjoitus.
Ruotsi sukupuolia on kaksi, kaksi kieliopin tapauksissa, ja ero monikossa ja yksikössä. Standard Ruotsi on jälkeläinen vanha Keski-Ruotsin murteita, ja se oli perustettu 20-luvulla.

Avainsanat:
kääntäjä, sanakirja, suomi ruotsi, ilmainen suomi ruotsi, suomi ruotsi kääntäjä, suomi ruotsi sanakirja, suomi ruotsi käännös

Copyright © 2012-2023 Kääntäjä.Org - All rights reserved! | Privacy Policy