Kääntäjä.Org

Ilmainen kääntäjä, sanakirja, kielenkääntäjä (65 kielellä)

Sponsoroidut linkit

Ruotsi-Suomi kääntäjä, sanakirja

Ilmainen ruotsi-suomi kääntäjä, sanakirja, lausekääntäjä, kielenkääntäjä

 


 

Hyvä tietää:

Ruotsin on Pohjois-germaaninen kieli. Noin 10 miljoonaa ihmistä maailmassa puhuu ruotsia, ja ne ovat enimmäkseen asuvat Ruotsissa ja Suomessa. Ruotsin on myös Suomen virallinen kieli. Aivan kuten monet muut Pohjois germaaniset kielet, ruotsi on kehittynyt muinaisnorja. Viikinkiajalla, muinaisskandinaavi oli kieli Scandinavian saksalaiset. Kun 10 miljoonaa kaiuttimet, Ruotsi on tällä hetkellä suurin Pohjois-germaaninen kieli.
Kansallisella kielellä, joka on käytössä useimmissa Ruotsin kansalle, on Standard ruotsi. Se on jälkeläinen Keski-Ruotsin ja se on käytössä useimmissa Ruotsin kansalle. Vaikka kirjallinen ja suullinen ruotsin on standardoitu, jotkut murteet eroavat kieliopin ja sanaston liikaa. Nämä murteet käyttävät pääasiassa vain harvat harvaan asutuilla alueilla.
Ruotsin standardi sanajärjestys on aihe-verbi-objekti, mutta sitä voidaan muuttaa on joissakin tapauksissa, ja sukupuolia on kaksi ja kaksi kieliopin tapauksissa.Kieli on melko suuri määrä vokaaleja.

Suomen kieltä puhutaan lähinnä Suomessa ja sitä puhuu Suomen vähemmistön monissa muissa maissa, kuten Ruotsissa, Norjassa, jne. Nämä maat kuuluvat yleensä suomalais-ugrilaisten ryhmä, ja heidän kieli on osa uralilaisten perheen. Muut uralilaisten kielten esimerkiksi: Viron (lähellä Suomea), Unkari (hyvin erilaisia, mutta on joitakin muutaman sanan yleinen), ja useita kieliä vähemmistöjen Venäjällä.
Kielet uralilaisissa perheen ja indoeurooppalaisia kieliä (Englanti, Saksa, Ruotsi, Latina, Venäjä, Hindi jne.) sanotaan olevan yhteydessä, mutta tämä lausunto on kyseenalainen. Oletukset perustuvat muutamia yhtäläisyyksiä, mutta ehkä nämä ovat vain seurausta lainasanoja, kielen universaalit tai jopa yhteensattumia. Koska vahva kulttuurinen yhteys Suomen ja Ruotsin välillä joitakin sanastoa yhtäläisyyksiä on aiheuttanut uusia lainasanoja otettu Ruotsin. Tästä huolimatta, jostain syystä, vain muutamia sanoja otettiin ruotsin Suomi.

Avainsanat:
kääntäjä, sanakirja, ruotsi suomi, ilmainen ruotsi suomi, ruotsi suomi kääntäjä, ruotsi suomi sanakirja, ruotsi suomi käännös

Copyright © 2012-2023 Kääntäjä.Org - All rights reserved! | Privacy Policy