Kääntäjä.Org

Ilmainen kääntäjä, sanakirja, kielenkääntäjä (65 kielellä)

Sponsoroidut linkit

Suomi-Englanti kääntäjä, sanakirja

Ilmainen suomi-englanti kääntäjä, sanakirja, lausekääntäjä, kielenkääntäjä

 


 

Hyvä tietää:

Suomen kieli on suurin kieli Baltian-Suomen ryhmä, uralilaisten kieliryhmään. Suomi on virallinen kieli Suomessa ja se on myös virallinen kieli Euroopan unionissa. Se on melko lähellä Viron kieli, joten kaksi kaiutinta voi ymmärtää toisiaan. Suomen kieli on myös yhteydessä Unkarin, mutta on olemassa vain muutamia samankaltaisia sanoja.
On noin 5.232.000 Suomen kaiuttimet maailmassa. 4.713.000 Suomi asuu Suomessa (1992), Ruotsissa on 250000 (joka sisältää 20000 syntyperäinen suomalainen). Ruotsin on virallinen kieli Suomessa, ja Suomen on virallinen vähemmistökieli Ruotsissa. Suomen kansa asuu ympäri maailmaa, esimerkiksi Pohjois-Norjassa, Venäjällä, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, jne.
Mukaan Tilastokeskus, 92.02% väestöstä puhui suomea, mikä tarkoittaa yli 4,8 miljoonaa ihmistä Suomessa.

Englanti on yksi tärkeimmistä maailman kielten, koska monista syistä. On yli 100 maassa, joissa Englanti on puhuttu ensimmäisenä kielenä. Ihmiset käyttävät Englanti liiketoiminnan ja matkailun lähes jokaisessa maassa - vaikka se ei ole äidinkieli on. Englanti on virallinen kieli lentoyhtiöt, lentoasemat ja YK. Se on myös pääkieli internet.
On olemassa erilaisia Englanti murteita maailmassa: British Englanti, Amerikan Englanti, Australian Englanti, Kanadan Englanti, jne. Nämä eivät ole erillisiä kieliä; kaikki Englanti puhujat ymmärtävät toisiaan.Ainoat erot ovat joitakin sanoja ja ääntäminen.

Avainsanat:
kääntäjä, sanakirja, suomi englanti, ilmainen suomi englanti, suomi englanti kääntäjä, suomi englanti sanakirja, suomi englanti käännös

Copyright © 2012-2024 Kääntäjä.Org - All rights reserved! | Privacy Policy