Kääntäjä.Org

Ilmainen kääntäjä, sanakirja, kielenkääntäjä (65 kielellä)

Sponsoroidut linkit

Englanti-Suomi kääntäjä, sanakirja

Ilmainen englanti-suomi kääntäjä, sanakirja, lausekääntäjä, kielenkääntäjä

 


 

Hyvä tietää:

Englanti on kansainvälinen ja nyt puhutuin kieli maailmassa. Se on kolmanneksi yleisin äidinkieli ja Englanti on puhuttu kuin ensimmäinen kieli Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kanada, Australia, Irlanti, jne. Se on myös virallinen kieli Euroopan unionin ja Englanti on laajasti oppinut toisena kielenä . Monet maailman organisaatiot käyttävät Englanti perusasteen viestintää.
Se on Länsi-germaaninen kieli ja sitä käytettiin ensimmäisen kerran vuonna keskiajan Englannissa. 5. vuosisadalla, anglosaksinen germaaninen uudisasukkaat toivat joitakin murteita Isoon-Britanniaan. Nämä murteet ovat nyt nimeltään Old Englanti, joka on peräisin nykypäivän Englanti. Myös suuri määrä Englanti sana perustuu Latin.

Suomen kieli on suosituin kieli Suomessa ja sitä puhuu etnisesti suomalaisten Suomen ulkopuolella liikaa. Suomessa on kaksi virallista kieltä Suomi: suomi ja ruotsi. Suomen kieli on vähemmistökieli Ruotsissa ja Virossa se saavutti jonkinlaista suosiota toisena kielenä.Suomen murretta, meänkieli puhutaan myös Ruotsissa, ja kveeniä - joka on myös Suomen murre - puhutaan Pohjois-Norjassa.
Noin viisi miljoonaa ihmistä voi puhua suomea, ja he pääasiassa oleskella Suomessa. Suomen vähemmistöt ovat myös merkittäviä Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Brasilia, Kanada ja Yhdysvallat. Suomessa, yli 90% väestöstä puhuu suomea äidinkielenään. Loput puhuu ruotsia, saamen, ja muita kieliä.
Suomi on yksi virallisesti hyväksytty kielillä Euroopan unionin. Se on myös virallinen vähemmistökieli Ruotsissa. Alle pohjoismainen kieli yleissopimuksen henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, jne. voi käyttää suomea kun vuorovaikutuksessa virkamiesten Pohjoismaissa ilman tulkkausta ja käännöstä kustannuksia.

Avainsanat:
kääntäjä, sanakirja, englanti suomi, ilmainen englanti suomi, englanti suomi kääntäjä, englanti suomi sanakirja, englanti suomi käännös

Copyright © 2012-2023 Kääntäjä.Org - All rights reserved! | Privacy Policy